Welk tapijt voldoet aan uw eisen?

Vraag het een van onze medewerkers.
Bel vrijblijvend: +31 (0) 35 60 30 167

Beurstapijt en evenemententapijt

Naaldvilt

Het tapijt dat wij aanbieden is naaldvilt tapijt voorzien van een pre-coated backing. Dit tapijt is standaard op grote evenementen en beurzen en voldoet aan de kwaliteitsnorm BFL- S1 welke staat voor de brandveiligheid van dit product.

Ons assortiment

Wij kunnen standaard diverse kleuren uit voorraad leveren. Een overzicht van deze kleuren vindt u op deze pagina. Het tapijt zit op rollen van 2 meter breed en 30 meter lang. Verder kunnen onze rollen worden voorzien van een plastic beschermfolie. Dit folie wordt, vlak voordat de vloer gebruikt wordt, verwijderd. Dit zorgt ervoor dat tijdens de opbouw van bijvoorbeeld een evenement, het tapijt schoon blijft.

Bent u op zoek naar een specifieke kleur of afmeting, neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bezorgen

Vanzelfsprekend is het mogelijk om het tapijt te laten bezorgen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand. Gezien wij samenwerken met een vaste transporteur, kunnen wij het transport zeer voordelig aanbieden. Voor meer informatie over de bezorgkosten kunt u contact met ons opnemen.

Het leggen van tapijt

Wilt u het leggen van het tapijt graag uitbesteden? Wij kunnen dit voor u verzorgen. De prijzen hiervan zijn onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meters. Voor meer informatie over deze prijzen, kunt u contact met ons opnemen.

Contact & Help

StageCarpet BV
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest
E: info@stagecarpet.nl
Tel: +31 (0) 35 60 30 167
Fax: +31 (0) 35 60 33 649
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak